کد مطلب: 16614 تعداد بازدید: ۱۸۴۸

مواد غذایی که در فصل گرما به سرعت فاسد می شوند

شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴

مواد غذایی که در فصل گرما به سرعت فاسد می شوند

 

موادغذایی که در فصل گرما به سرعت فاسد می شود

 
 
 
 
    فصل گرما بهترين زمان براي تفريح و گردش در طبيعت است؛ اما در زمان رفتن به پيک نيک لازم است نکاتي را براي جلوگيري از فاسد شدن غذا در نظر بگيريم. امسال به مناسبت روز جهاني بهداشت بر لزوم پرهيز از مصرف غذاهايي که به دليل نگهداري نشدن در يخچال به سرعت فاسد مي شود، تأکيد شده است. اين نوع غذاها حاوي باکتري غيرمضري است که در دماي بالا باعث ترش شدن غذا مي شود، اما با نگهداري آن در مکان خنک تا زمان مصرف تازه مي ماند.
 
شير: باکتري به نام «لاکتوباسيل» در شير وجود دارد که در هواي گرم فعال است و سريع تر تکثير مي کند و باعث ترش شدن آن مي شود. شير يکي از غذاهايي است که به سرعت در هواي گرم فاسد مي شود.
 
کره: در صورتي که کره را در مکان خنک نگه نداريد يک لايه سفيد روي آن ايجاد مي شود.
 
نان: اين ماده غذايي نيز در مکان گرم سريع کپک مي زند.
 
هندوانه: اگرچه ميوه تابستاني است اما بايد اين ميوه را در يخچال گذاشت. نگهداري طولاني مدت در بيرون از يخچال، باعث فساد اين ميوه مي شود.
 
سبزيجات حاوي آب: سبزيجات حاوي آب را بايد در مکان خنک نگه داشت، از جمله گوجه فرنگي، کدوحلوايي و ...
 
ماست: اين ماده غذايي که خنک کننده بدن است، در بيرون از يخچال بلافاصله فاسد مي شود.
 
شيريني: شيريني تر را به دليل داشتن خامه نبايد در بيرون از يخچال قرار داد زيرا بلافاصله فاسد مي شود.
 
مرغ: احتمال فاسد شدن مرغ زياد است، بنابراين بايد در دماي بالا نگهداري شود.
 
پرتقال: به علت آب دار بودن، سريع در هواي گرم فاسد مي شود.